Klacht: kastdeuren komen los

op 22 maart 2014 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een kinderkamer gekocht 4-10-2013. De kastdeuren gaan regelmatig open en dicht. De haken waar de deuren mee vast zitten laten nu al los, met het gevolg dat je bij het openen van een deur de deur ineens in je handen hebt. Door het steeds terug vasten zetten van de haken is de deur helemaal stuk. Het past niet meer in elkaar.

Ik koop dus nooit meer een kinderkamer bij juliie.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een klerenkast voor mijn zoon die stevig is en niet uit elkaar valt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door blomme