Klacht: Kapotte spiegel geleverd maar retour en geld terug onmogelijk.

Maar1989 op 18 december 2019 over Maisons du Monde in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een kapotte spiegel ontvangen en vervolgens gelijk aangemeld voor retour via de website. Een mail ontvangen met het bericht dat er contact met mij wordt opgenomen. Dat is nooit gebeurd. Nogmaals het contactformulier ingevuld op de website, weer geen reactie. Het is onmogelijk om iets retour te sturen.

Gewenste Oplossing:

Dat de spiegel wordt opgehaald en ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Maisons du Monde

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Maisons du Monde nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maar1989