Klacht: Kapotte sigaretten

op 28 juli 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren een pakje l&m red label gekocht 35 sigaretten 9.90 vanmorgen maak ik het pakje open. Begint het met een lege huls boven op en een stuk filter. Van de 35 sigaretten zijn er 23 stuk 4 heel strak en 6 bijna leeg. Oftewel er zitten 2 goede sigaretten in. Ik vind dit niet netjes. Bij de pomp nemen ze mijn pakje niet terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik een goed pakje sigaretten heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liny82