Klacht: kapotte pads

op 08 juli 2016 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

al enkele keren kapotte koffiepads in de grote verpakkingen,,geeft veel rommel,pads die ik kan weggooien en mijn senseo verstopt omdat ik het net niet heb gezien..verder een zeer tevreden klant die geniet van de lekkerste koffie !

Gewenste Oplossing:

als ik geen kapotte pads aantref..ik snap dat dit soms kan gebeuren,,maar 6 stuks op 1 zak vind ik veel,,en dat nu de afgelopen jaren al enkele keren..ook de verpakking is verder heel,dus dit is bij het verpakken al gebeurd en niet in de winkel ( anders was ik naar de winkel teruggegaan) normaal ben ik niet van de klacht indienen maar wilde het toch even doorgeven nu,het gaat om de 48 stuks verpakkingen extra strong..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hannie sch