Klacht: kapot artikel in de doos

op 25 februari 2018 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een schedel met led verlichting er in gekocht. bij thuiskomst maak ik de doos open en zit er een hoorn kapot in. dag erna terug naar de action. Ik krijg geen nieuwe of geld terug. er zit geen garantie op zeggen ze. Ik kan toch niet als ik een volle kar heb alles in de winkel open maken en controleren of het kapot is? Ik vind dit een rare zaak.

Gewenste Oplossing:

met een nieuwe die heel is of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

9 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.com/nl-nl/klantenservice/contact/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dollar 124