Klacht: Kan nog niet boeken.

op 29 mei 2020 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb drie voucher voor overnachtingen 2 personen maar boeken voor juli gaat niet het is goedkoop maar ik denk dat je er niets aan heb dus is het duur.

Gewenste Oplossing:

Tevreden zou ik zijn als ik voor juli drie overnachtingen kan boeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Fletcher Hotels in behandeling genomen

Bericht van Fletcher Hotels

4 maanden geleden - Geachte mevrouw Van den Boom,Hartelijk dank voor uw bericht.Heeft u voor ons de vouchercode, zodat wij dit voor u kunnen nakijken?Met vriendelijke groet, Fletcher Hotels

Reactie van de melder van de klacht Aboom

3 maanden geleden - Geachte,voucher besteld 3x bij DPG voor laag bedrag 34.95 per overnachting nu ontdek ik dat ik pas 28 dagen ervoor kan boeken dus kans dat er nog een kamer is erg klein. Code van een voucher ....-...-...zo heb ik nog twee andere code ook niet handig als je voor 3 nachten wilt boeken. Ik begrijp het is een laag bedrag en het zijn nare tijden maar als je zo een aanbieding doet moet je mensen wel de kans geven dat ze ook kunnen boeken. we zouden graag naar een plaats aan de kust gaan in juli.vriendelijke groet A van den Boom

Alle klachten die gemeld zijn door Aboom