Klacht: Kan niet mijn deal boeken

op 27 juli 2017 over WowDeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

# Vouchers betaald op 21-06-217 transactienummer1150000691171125 wandeling is volgens mij geldig tot 01-09-2017 maar ik kan deze nergens vinden om de datum te plannen voor te gaan wandelen. Graag uitleg waar ik en hoe ik dan kan doen. Met vriendelijke groet, Louis Devens. louisdevens@hotmail.com

Gewenste Oplossing:

Geef mij een antwoord op bovennstaande.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar WowDeal over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht motorclub2005

9 maanden geleden - Nog steeds NIETS van u gehoord ! !

Reactie van de melder van de klacht motorclub2005

9 maanden geleden - Nog steeds niets over mijn klacht gelezen/gehoord

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door WowDeal in behandeling genomen

Bericht van WowDeal

6 maanden geleden - Beste Louis, Bedankt voor je bericht. De klantenservice van WowDeal is standaard niet bereikbaar via de externe website klacht.nl, maar via het antwoordformulier op de website van WowDeal (www.wowdeal.nl) of per e-mail via service@wowdeal.nl. Hierdoor hebben wij jouw bericht helaas niet eerder ontvangen. Hopelijk heb je inmiddels naar wens gebruik kunnen maken van jouw voucher. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag via onze klantenservice (service@wowdeal.nl). Met vriendelijke groet, Team WowDeal

Alle klachten die gemeld zijn door motorclub2005