Klacht: Geld terug vouchers

op 22 april 2020 over WowDeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door de Covid uitbraak worden 6 horeca vouchers steeds weer eenzijdig verlengd. Door onverwachte medische redenen, die ik ten tijde van het kopen van de vouchers nog geen weet van had, kan ik waarschijnlijk geen gebruik meer maken van de 6 vouchers en 60 euro schenken aan Wow vind ik veel, voor ons is 60 euro veel geld . Ik wil dan ook graag het hele bedrag terug ontvangen maar WowDeal weigert dit vandaar deze klacht,

Gewenste Oplossing:

Als ik de 60 euro terug heb ontvangen heb ik hard nodig om het eigen risico zorg mee te betalen en wat menselijkheid op de klantenservice. Als deze kwestie voorbij Is dan kan ik ook mijn account verwijderen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar WowDeal over deze klacht.

Bericht van WowDeal

7 maanden geleden - Beste,Bedankt voor je bericht. Mijn collega heeft één van jouw verschillende mailtjes beantwoordt. Daar kun je op reageren, dan helpen wij jou uiteraard graag op weg.Met vriendelijke groet, Team WowDeal

Alle klachten die gemeld zijn door majanilim