Klacht: Kan Niet meer inloggen of registreren

op 07 februari 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben van instagram verwijderd op een van mijn accounts, toen heb ik de app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Toen werd het erger want ik kon op geen enkel account meer inloggen en kan ook geen nieuwe accounts meer maken. Ik heb instagram al 3 keer gemaild over dat mijn account voor geen rede is geblokkeerd. Ik heb nog geen reactie terug

Gewenste Oplossing:

wanneer ik instagram zoals alle andere gebruikers weer kan gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melissa.071