Klacht: Kan niet kosteloos opzeggen in geval van verhuizing

Joyce85 op 27 november 2013 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ga per 31 januari verhuizen. We hebben eindelijk ins appartement verkocht en kunnen ivm een restschuld niets nieuws kopen, vandaar dat we bij mijn schoonouders intrekken. Nu wil ik mijn abonnement bij Tele2 opzeggen, ik kan het immers niet meenemen naar mijn schoonouders. Tele2 vanmorgen gesproken en wat blijkt, verhuizing is geen geldige reden om op te zeggen en zal gewoon het abonnement tot 2015!! Moeten doorbetalen. Het is natuurlijk bizar dat je niet kunt opzeggen in geval van verhuizing, met name omdat we geen mogelijkheid hebben om Tele2 af te blijven nemen. Bij ieder contract in Nederland zo ongeveer is opzeggen in geval van verhuizing wel mogelijk, maar niet bij Tele2? Wij zijn 5 jaar klant geweest, daar is dan toch ook iets voor te zeggen.

Gewenste Oplossing:

Kosteloos opzeggen

Alle klachten die gemeld zijn door