Klacht: Kan niet inloggen

op 08 februari 2018 over Kredietbank Rotterdam in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer in te loggen via mijn kbr met mijn digid gegevens. Maar kom.er niet door. Er is een fout opgetreden probeer het later nogmaals konden uw gegevens niet laden. En dat ia al een paar uur zo. Graaag doe hier wat aan want ik moet mijn status checken!!!

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn als ik.normaal kan inloggen !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kredietbank Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kredietbank Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door miss Kush