Klacht: Kan niet inloggen

op 14 januari 2014 over Dell in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan niet inloggen in mijn account, als ik mijn wachtwoord probeer op te vragen krijg ik de melding dat mijn mailadres onbekend is.

Hierover gebeld, zou worden teruggebeld, wat niet gebeurd. Nogmaals gebeld, zou worden doorverbonden naar betreffende afdeling, wordt doorverbonden naar logistiek, welke mij niet verder wil/kan helpen en verwijst naar de chat. Chat geopend, zodra medewerker begrijpt dat ik niks kan bestellen en ik vraag waar ik terecht kan met mijn probleem verbreekt deze de verbinding.

Gewenste Oplossing:

Dat Dell contact met mij opneemt en eea in orde maakt en excuses maakt en korting geeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dell

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Erik1984