Klacht: Kan niet inloggen

op 24 juli 2017 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan al meer dan 2 weken niet inloggen op Instagram! Iedere keer als ik dat doe op me telefoon zegt ie er is een probleem met je verzoek heel vervelend en raar! Heb contact opgenomen met Instagram en die vertelde gewoon doodleuk dat ze met niet via deze weg konden helpen. En moest me oplossing zoeken in het helpcentrum Maarja daar staat niks bij wat er op lijkt. Ik heb toen weer contact opgenomen en ze hebben gewoon niks meer laten horen!! Me gebruikersnaam is niigeell

Gewenste Oplossing:

Als ik weer gewoon kan inloggen op Instagram met me telefoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nigelll