Klacht: Kan niet inloggen

op 13 juli 2017 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telkens als ik mijn Instagram open en probeer in te loggen staat er ‘er is een probleem met uw verzoek’ ik kan op elke andere telefoon inloggen behalve de mijne. Ik heb geen Twitter dus ik kan dat bericht over dit probleem niet lezen. Dit is al een week gaande. Mijn account naam is dafff.x

Gewenste Oplossing:

Als ik weer op mijn Insta kan!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daffieeeex