Klacht: Kan niet in loggen

op 26 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Krijg je gratis loten kun je ze nog niet activeren zo komt het nog eens goed van de staats loterij ik vindt het niet normaal zo dat mensen voor de gek houden eigenlijk moest heel Nederland geen lot meer kopen je kunt ze nog geen eens bellen zijn druk bezig

Gewenste Oplossing:

Als ik in kan loggen voor mijn loten

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 10Nina03