Klacht: kan niet aanmelden

op 01 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via de website van de staatsloterij kunnen wij ons niet aanmelden voor de gratis loten. Na alles netjes te hebben ingevuld, ontvang je geen bevestiging. Ook via andere browser geprobeerd, dus zowel chrome als Firefox. Wat een amateurs ik vertrouw het niet ! Afzien van juridische stappen en dus op deze manier mensen wederom een rad voor ogen draaien? Zo kan ik het ook ! Ook wel iets voor Tros Radar lijkt me.

Gewenste Oplossing:

ik overweeg juridische stappen , dan ontvang ik zowiezo een geldbedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Georgette Haak