Klacht: kan mijn tickets niet verkopen

op 30 mei 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb tickets voor 1 juni voor een concert van the Analogues. Ik wil van de kaarten af. Viagogo biedt de mogelijkheid aan en de betaling kan via diverse kaarten worden ontvangen. Echter als je alles hebt ingevuld kun je alleen je geld terugkrijgen met een creditkaart en niet met je bankpas.
Via je bankpas worden je betalingen wel geaccepteerd en dat vind ik niet kunnen. Bovendien is viagogo niet bereikbaar en wordt je via allerlei links het bos ingestuurd en kun je geen vragen stellen over de passen.
Voorst wordt de mogelijkheid van het aanpassen van je pas wel aangeboden en moet je dit bevestigen door het aanblikken van een icoontje maar dat werkt niet! Ik loop nu een heleboel geld mis en baal als een stekker te meer daar er wordt gesteld dat je ev. je bank moet inschakelen. Dat heb ik gedaan maar die komt er ook niet uit.

Gewenste Oplossing:

Als ik de betaling kan ontvangen via mijn bankpas.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Analoog