Klacht: Kan mijn applid niet meer in

op 24 mei 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan niet meer bij mijn applied. Apple kan me niet helpen en vraagt om mijn favoriete kleuterboek en meer van dat soort vragen en die heb ik niet. Dan vragen ze om mijn creditcard info en ik ben al 3 debitcards verder. En die oude cardgegevens heb ik niet meer

Gewenste Oplossing:

Als ik weer bij mijn applid kan om bij mijn aankopen te kunnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geertkok64