Klacht: kan mij niet aanmelden

op 13 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

staats loterij geeft aan dat je je lot moet activeren maar als ik naar het formulier toe ga dan klopt het niet kom tot pagina twee verder niet

Gewenste Oplossing:

zo dra staats loterij nakomt dAT DIT EEN VIERTAL GRATIS LOTEN ZIJN WAAROP EEN PRIJS VALT EN WEER NIET DAT DEZE LOTEN NIET MEE GAAN IN DE TREKKING HEB ER OP MIJN HUISADDRES NU IN TOTAAL 8 STUKS MAAR WAT IK OOK DOE IK KAN MIJ NIET AANMELDEN EVEN ALS DE LOTEN VAN MIJN eCHTGENOTE NOU ZO KUN JE WEL GRATIS LOTEN VERSTREKKEN ALS JE ZE NIET KUNT ACTIVEREN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SMASTAD