Klacht: kan me niet aanmelden voor de 4 loten

op 27 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van jullie een brief gekregen met een e-mailadres en persoonlijke referentienummer om dan 4 loten aan te vragen. dit heb ik gedaan maar ik krijg bij het invoeren van de e-mailadres geen site te zie waar je dit kunt uitvoeren. Laat iets horen van jullie wat dit precies inhoud, want dit is niet leuk.

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon de 4 loten krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Timmyboy