Klacht: kan geen berichten meer zien van vrienden

op 10 september 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zie de laatste tijd geen berichten meer van vrienden op instagram. Ik zie wel berichten van bedrijfsaccounts, maar niet van vrienden dien mij wel volgen. als ik hun namen opzoek zie ik hun berichten wel staan en kan ik er ook wel op reageren en kan ik ze ook wel liken, maar ze komen niet meer in mijn nieuwsarchief te staan.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer alle berichten zie van de mensen die ik volg, sowieso van de mensen die ik volg en die mij ook volgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lvee