Klacht: Kan geen account aanmaken

op 12 augustus 2018 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil voor de eerste keer op Instagram en krijg te zien dat ik mijn wachtwoord moet opgeven om aan te melden. Er wordt een gebruikersnaam opgegeven die met mijn emailadres is aangemeld. Kan mijn emailadres dus niet gebruiken, maar ben nog nooit op Instagram ingelogd…… Wat te doen??? Hoe kan dit???

Gewenste Oplossing:

Als ik mij voor de eerste keer kan aanmelden bij Instagram om een account aan te maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dominique226