Klacht: Kaartjes verkopen

op 15 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik 2 kaartjes gekocht voor een concert in juni. Nu heeft een vriendin van mij al kaartjes en wil ik die van mij verkopen via de site. Ze zeggen dat dat heel eenvoudig kan, maar als ik mijn gegevens in vul en bij kaartnummer kom dan keurt hij het niet goed.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn advertentie kan plaatsen om mijn tickets te verkopen en zo mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door itsmeirisb