Klacht: kaartjes veel te duur

op 11 juli 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb per ongeluk via de site van Viagogo kaartjes gekocht voor Carre. Mijn man dacht dat hij gewoon op de site van Carre zat. Helaas werd ik gepusht de kaarten te kopen, omdat het de laatste zouden zijn en ik binnen 8 minuten moest beslissen. Tot mijn schrik moest ik toen Euro 80 aan boekingskosten en btw betalen. Ik drukte in de haast toch op akkoord en nu zit ik eraan vast. Er bestaat toch 14 dagen bedenktijd voor aankopen via internet of geldt dat niet voor kaartjes?

Gewenste Oplossing:

ik wil gewoon mijn geld terug of de extra euro 80,00 niet betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vanleeuwen2205