Klacht: kaartjes niet geleverd

op 02 juni 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kaartjes gekocht voor een concert in Londen. Kaartjes zouden tot 3 dagen voor het concert geleverd kunnen worden. Evengoed heb ik bijtijds een hotel en een vlucht geboekt. Ik begon al zenuwachtig te worden en te bellen met Engeland toen de kaartjes niet werden afgeleverd. Bij de klantenservice in Engeland kwam ik ook niet verder. Inderdaad: 3 dagen voor het concert een mailtje: de bestelling was geannuleerd en mijn geld werd terug gestort. Daar schoten we geen fluit mee op. De dag er na vertrok onze vlucht.

Gewenste Oplossing:

Een redelijke compensatie ............... iets in de orde van het dubbele van de prijs van de tickets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door karincase