Klacht: kaartje gekocht terwijl dit voor deze dag niet geldig is

op 26 april 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter kocht op woensdag avond 26-4-2017 een dagkaart voor 19 Euro die ze wilde gebruiken op 27-4-2017. Toen ze de kaart wilde verzilveren kwam ze er achter dat dit op deze dag niet kon. Meteen gebeld maar het kaartje kon niet meer ongedaan gemaakt worden. terwijl het kaartje nog geen half uur geleden besteld was en niet verzilverd. In de herroepingsrecht staat dat dat reizen en allerlei diensten met een datum (concertkaartjes, hotels etc.) uitgezonderd van het herroepingsrecht. Er is geen datum vermeld op het kaartje. Verder vind ik dat ze duidelijker aan mogen geven dat dit kaartje niet geldig is op koningsdag. het staat dan in de algemene voorwaarden maar als je vaker een kaartje koopt ga je dit niet elke keer lezen.

Gewenste Oplossing:

als mijn dochter haar geld retour krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 28 april 2017 om 08:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door henriettevanrosmalen