Klacht: kaarten Tomorrowland

op 06 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 kaarten gekocht voor Tomorrowland, die ik naar alle waarschijnlijkheid niet zal krijgen, daar ik er achteraf achter kwam dat tomorrowland geen kaarten verkoopt aan derden en dat je ten aller tijde geregistreerd moet staan bij Tomorrowland, waardoor ik mij realiseerde dat ik bedrogen ben uitgekomen

Gewenste Oplossing:

ik zal tevreden zijn als ik weer mijn geld voor deze kaarten terug zal krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ingridfassaert