Klacht: kaarten besteld, worden niet gelevert

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij verlof genomen om kaarten te kunnen bestellen voor een oudere band die niet vaak meer op tour gaat. Netjes gewacht en 3 kaarten kunnen bemachtigen. Vervolgens krijg ik een fout melding na het betalen. Na contact te hebben gehad word geweigerd een correcte oplossing aan te bieden.

Gewenste Oplossing:

Ik heb alle moeite gedaan om aan kaarten te komen. En ben tevreden als deze ook na belofte worden geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticketmaster

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketmaster nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door christien1988