Klacht: kaar van viabuy die ik nooeit gebruikt heb

op 19 oktober 2016 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een overeenkomst getekend via internet waarvan ik niet bewust was ik dacht als je de kaart gebruikt moet je betalen maar de kaar heb ik niet gebruik toch moe ik betalen ik wil ook opzeggen maar heb geen adres an kan nergens terecht gaarne u hulp hoe ik het kan opzeggen

Gewenste Oplossing:

als ik dat zpu wten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door turkiye1924