Klacht: kaal heid van de hond

op 01 augustus 2017 over Frontline in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn hond krijgt een hele kale plek waar frontline word gespoten en zijn haar komt niet terug dus vlooien en teken verdwijnen maar ook het haar ik ben al bij de dierenarts geweest die kan voor de rest niks vinden fotos gemaakt echos bloedprikken niks te zien dus het is frontline maar wel ruim een rekening van 400 euro

Gewenste Oplossing:

als ik de rekening van de dierenarts vergoed krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Frontline

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Frontline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marcel van veen