Klacht: Juist geen klacht

op 12 september 2016 over vip company teuge in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een leuke spontane meiden en een hartelijk welkom.
Mijn wenkbrauwen zijn naar volle tevredenheid gedaan en alles goed uitgelegd. Man en kind werden met drinken verzorgt en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had deze behandeling via VakantieVeilingen gewonnen en ben vol lof en het was een stukje rijden voor ons maar meer dan waard en krijg veel complimenten dus meiden bedankt
Voor jullie topwerk

Gewenste Oplossing:

Wat een leuke spontane meiden en een hartelijk welkom.
Mijn wenkbrauwen zijn naar volle tevredenheid gedaan en alles goed uitgelegd. Man en kind werden met drinken verzorgt en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had deze behandeling via VakantieVeilingen gewonnen en ben vol lof en het was een stukje rijden voor ons maar meer dan waard en krijg veel complimenten dus meiden bedankt
Voor jullie topwerk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vip company teuge

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vip company teuge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karin666