Klacht: Jepma gerechtsdeurwaarders probeerde onwettelijke dwangmiddelen uit te oefenen

op 16 juni 2016 over Jepma Gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er blijken dus veel meer mensen slachtoffer te zijn geworden van Jepma gerechtsdeurwaarders/ Jepma gerechtsdeurwaarders dan ik. Zij hebben illegale middelen gebruikt en wanen zich God. Na een oproep op twitter besluit ik ook mijn klacht te doen, want het is niet normaal wat dit bedrijf allemaal heeft gedaan en de kopzorgen die het me heeft bezorgt. Men luistet helemaal niet naar je, alles wordt gedaan om je kapot te maken en als daarbij tegen randje wet of erover heen kan worden gegaan, doen ze het. voor klachten zijn ze niet bereikbaar of doen ze net alsof ze van niks weten. gevaarlijke types.

Gewenste Oplossing:

er valt niks mer op te lossen, bedrijf heeft heel veel schade aangericht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jepma Gerechtsdeurwaarders

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jepma Gerechtsdeurwaarders nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mike6578