Klacht: Jeans van slechte kwaliteit in verhouding tot de prijs

op 16 december 2017 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een tijdje geleden een PME Bare Metal broek gekocht en daar komen nu gaten op de knie en kontzak in. Ook de randen van de zakken zijn helemaal open gescheurd. Ik heb deze broek juist gekocht om eens een kwalitatief goede jeans te kopen zodat ik er lang plezier van zou hebben maar dit valt vies tegen. Dan ben ik beter te spreken over goedkopere merken die je voor nog niet de helft hebt en wel 3 keer zo lang meegaan.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een goede jeans ontvangen als ze die kunnen leveren. En anders een van een ander merk. Het geld groeit me niet op de rug. Mijn maat is 34W-38L.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilmer Schapendonk