Klacht: Jas retour. Nu mijn geld nog

op 27 december 2017 over Modegram in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

9 december jas ontvangen. 11 december jas retour gestuurd die te strak zat en kapot is. Ze hebben 12 dec de jas ontvangen. Tot op heden het geld van de jas en de retourkosten nog niet terug ontvangen. Staat in de omschrijving binnen 7 dagen. Jas betaald via PayPal. Op verschillende manieren contact proberen te krijgen, maar dat lukt niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden zodra ik het geld van de jas en de retourzending op mijn rekening heb. En daarna bestel ik er nooit meer iets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Modegram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Modegram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johannaagnesmaria