Klacht: Jas kapot na 5 maanden

Nielsjonker82 op 05 april 2018 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 5 maanden geleden een winterjas van PME gekocht, een Cargo Glider. Na 5 jaar tijd begon mijn vorige jas van een ander merk, die ongeveer hetzelfde koste plekken van slijtage te vertonen. Bij mijn PME jas begonnen de eerste stiksels al na een maand los te laten en nu 5 maanden later is zelfs de mouw aan de binnenzijde doorgescheurd op het stiksel. Ik doe niets raars met mijn jassen. Ik heb nog nooit een klacht gehad over kleding maar heb dan ook nog nooit iets van PME gekocht, ik vindt dit echt niet normaal voor een jas van 200 euro.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld (gedeeltelijk) terug. ik vind dat je met zo'n jas minimaal 4 winters moet kunnen doen. dus met 150 euro terug zou ik tevreden zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door