Klacht: Jacuzzi nooit geleverd

op 10 juni 2021 over Sugarino in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze gaan steeds onder een andere naam verder en je betaald krijgt niet ….Zelfde Verdi at home met trommels….Facebook mag wel eens zorgen dat zulke advertenties niet meer op Facebook komen…..ze moeten checken of ze betrouwbaar zijn …….Anja

Gewenste Oplossing:

Als Facebook dit oppakt en mij die trommel en jacuzzi die de advertentie erop zit mij die dan moet leveren ...Als Facebook moet je ook schamen dat ze dit niet checken ..Ik ga er toch ook vanuit dat Facebook betrouwbaar met mijn gegevens omgaat.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sugarino

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sugarino nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]