Klacht: itunes.combill

nadine raman op 09 april 2018 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte bij de bijlage van mijn visa uittreksel van de maand maart waren betalingen van 57.93 euro en 50.08 euro waar ik geen weet van heb ik speel juist de spellen fishdom en hay day op fisdom speel ik soms wel kjeine bedragen om diamantjes te kopen maaar heb geen weet van grotere sommen heb nu ook na onderzoek reeds van de maan april ook de som van 57.93 al gezien gelieven dit te stoppen en graag wens ik wat meer uitleg vanwaar deze sommen afkomstig zijn beleefde groeten nadine

Gewenste Oplossing:

ik ben niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door