Klacht: Ipv storing oplossen abonnement verhoogd

op 15 februari 2020 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vader is 3 mnd geleden overgestapt naar KPN tv. Al 3 mnd storing. Blijkt zgn monteur de boel met plakband vastgezet te hebben. Woensdag nieuw kastje gehad, moest ie zelf maar zien aan te sluiten. Hij is 73 en hardhorend. We moesten dus zelf iemand laten komen. Na 2 dagen, weer geen tv. Belt mijn vader, zie ik op mijn mail dat ze hem een duurder abonnement hebben aangesmeerd. En hij weet van niks. Dit is pure oplichting . Ben zo ontzettend kwaad.

Gewenste Oplossing:

Monteur langssturen, excuses, compensatie voor alle weken dat hij geen tv heeft en ontslag van de Medewerker die mijn vader heeft opgelicht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pugripe