Klacht: iPhone 7 krom gebogen

op 12 augustus 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Iphone werd gloeiend heet, zo heet dat ik hem niet meer vast kon houden. Sinds dat moment is mijn iphone krom gebogen aan een kant en recht aan de andere kant. De telefoon reageert nergens op. Apple en Vodafone zeggen dat dit fysieke schade is en gebeurd moet zijn door dat ik erop zou zijn gaan zitten, wat onzin is aangezien dit alles gebeurde toen ik de telefoon in mijn handen had. Nu geeft apple als enige oplossing, dat ik 360 euro moet betalen en dan krijg ik een nieuwe. Dit gaat dus niet gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer Apple of Vodafone hun excuus aanbiedt en zorgt voor de vervanging van mijn Iphone 7.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Michielvl