Klacht: Iphone 5 oplader werkt niet

op 19 januari 2014 over MiniInTheBox.com in de categorie Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had 3 hoesjes besteld met de 3-5 werkdagen leveringskeuze.
De eerste twee hoesjes kwamen na drie dagen. Dan had ik nog een oplader hoes waarbij die heel laat aankwam. Het was een kerstkado en ik heb hem alsnog niet kunnen afgeven (heb hem 27 november besteld en hij kwam 24 december aan, ik was al op vakantie). Toen ik thuis kwam 3 januari bleek hij niet eens te werken. hij gaf een klein lichtje maar laadde de telefoon niet op. Heb de oplader hoes de hele dag opgeladen maar hij deed niets, zelf gekeken of er iets op de verpakking stond maar nee. Heb toen via miniinthebox.com een brief gestuurd en kreeg natuurlijk een automatische bericht met geen antwoord. Terwijl bij ‘mijn verzoeken’, stond dat het probleem opgelost was. Ook jammer dat ik niemand kan bereiken, er staat geen een telefoonnummer.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het liefst mijn geld terugwillen voor de opladerhoes en dan stuur ik deze terug naar miniinthebox.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar MiniInTheBox.com over deze klacht.

MiniInTheBox.com

Heeft op 15 februari 2014 om 09:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

We vinden het erg vervelend om te horen hoe uw bestelling bij MinInTheBox is verlopen. Onze welgemeende excuses voor het probleem en veroorzaakte ongemak, we zoeken graag met u naar een passende oplossing.

Wij hebben zojuist een email naar u gestuurd met daarin een voorstel tot oplossing. Mocht u hierover nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen in een antwoord op de verstuurde e-mail. U kunt de ticket/email ook lezen nadat u bij 'Mijn Bestellingen' inlogt op onze site.

Wij willen u graag mededelen dat onze klantendienst altijd bereikbaar is en binnen 24 uur de vragen van onze klanten beantwoord. U kunt hiervoor de onderstaande link gebruiken.
http://www.miniinthebox.com/nl/r/contact-us.html

Hieronder hoe u een ticket kunt indienen en lezen:
http://www.lightinthebox.com/nl/knowledge-base/c1182/a2852.html

Met vriendelijke groet,

De Klantendienst
MiniInTheBox

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door MiniInTheBox.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat MiniInTheBox.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door eeemster