Klacht: Internetbundel werkt niet

op 04 juli 2017 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 20euro opgewaardeerd en eu m bundel geactiveerd. Hierna heb ik een smsje ontvangen dat het succesvol is geactiveerd en dat ik 5gb internet heb. Maar als ik wil internetten staat er dat ik niet voldoende tegoed heb en dat ik moet opwaarderen.ik heb alles geprobeerd maar het wil niet lukken.ik kan hier niets over terug vinden op google HELP

Gewenste Oplossing:

Als mijn internet bundel eindelijk werkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nora777