Klacht: interactive tv + HD recorder

op 21 december 2012 over XMSNET in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is geen land te bezeilen met dit bedrijf. Tijdens het inschrijven bij xms is het al begonnen! Ik heb op mijn inschijf formulier aan gevinkt dat ik een HD recorder wilde. Maar doordat ze mijn inschrijf formulier kwijt zijn geraakt heb ik een HD ontvanger gekregen. Ik heb al meerdere malen gebeld en ze beloven vanalles maar doen niks! Heb ook al gemailt maar daar op ook geen reactie alleen zo standaart ontvangst mail. Nu nog steets aan het wachten!! Ben er helemaal klaar mee!!!

Gewenste Oplossing:

Dat het opgelost wort en ik eindelijk van me HD recorder kan genieten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door XMSNET in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat XMSNET een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

XMSNET

Heeft op 02 januari 2013 om 13:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer Van Zoeren,

Wij zien dat u de dag nadat u deze klacht heeft geplaatst de juiste digitale tv ontvanger met opnamefunctie heeft ontvangen. Wij beschouwen uw klacht hiermee als afgehandeld.

Met vriendelijke groet,
Sophie
XMS Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door HenkVZ