Klacht: instax mini 8

op 28 december 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb laatst een instax mini 8 gekocht maar ik wou een foto maken dus ik zette hem aan en die lampjes die knipperen en als ik een foto probeer te maken dan gebeurt er niks en ja er zit een foto rol in en ik heb die net nieuw gekocht dus wat moet ik nu doen

Gewenste Oplossing:

als ik weer foto's kan maken met de instax mini 8 dan ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SitaStam