Klacht: Insect in mijn maaltijdsalade

op 06 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer / mevrouw,

Ik doe al jarenlang mijn boodschappen bij AH. Ik draai vaak late diensten op mijn werk waardoor ik regelmatig een kant en klare maaltijd bij AH koop. Dit keer wilde ik voor het eerst een maaltijdsalade kopen. Ik koos voor de AH kip ketjap maaltijdsalade. Ik heb deze vandaag, 6 juni 2016, gekocht en hij is goed tot, 10 juni 2016. Tot mijn grote verbazing zag ik thuis dat er een insect in de salade zit. Mijns inziens leek het op een tor. Ik wil daarom toch een klacht hierover indienen. Verder doe ik altijd naar tevredenheid mijn boodschappen bij de AH. Ik hoop dat u met een oplossing kunt komen.

Met vriendelijke groet,

Jorn Lenten

Gewenste Oplossing:

Een nette oplossing van AH

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J Lenten