Klacht: Inloggen kbr lukt niet

Walliesnipe op 17 september 2021 over Kredietbank Rotterdam in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb hetzelfde probleem ik kan ook niet meer inloggen. Het voelt alsof ze je geblokt hebben. En ze zeggen bij het kbr dat ze problemen hebben maar dit is nu al 2 maanden aan de gang. Doe er wat aan!
Het begint nu behoorlijk irritant te worden.

En ten tweede ze betalen ook veelste laat de rekeningen terwijl het geld er al veel eerder op staat. Ik heb al.meerdere malen extra kosten moeten betalen omdat ze te laat betalen. Krijg dat niet eens vergoed.

Gewenste Oplossing:

Dat ze zorgen dat ik weer kan inloggen en dat ze op tijd betalen. Ook het leefgeld.. dat komt soms veelste laat. Soms wacht je meer dan een maand. Ik krijg het namelijk maandelijks...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kredietbank Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kredietbank Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Walliesnipe