Klacht: Ingehuurde bussen in de ochtend

op 15 september 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit regelmatig in de bus van lijn 83 die vanaf Dedemsvaart naar Zwolle, en als ik dan om 8:30 moet beginnen pak ik de halte van 7:20 bij de Hazelaar. Nou komt het de laatste tijd voor dat er ingehuurd bussen met chauffeurs deze route rijden. Zei kunnen er niks van en zorgen er altijd voor dat ik behoorlijk te laat kom. Ze maken van de “snel”dienst een idioot slome dienst! Zorg dat er weer een normale bus tijdens deze spitstijden rijden zodat we met zn allen weer eens optijd komen, begint we behoorlijk te irriteren…

Gewenste Oplossing:

Als er weer een normale bus rijdt tijdens deze tijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joshuadejonge