Klacht: Inflatiecorrectie T-mobile op 50% korting

op 03 februari 2014 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Abonnement afgesloten in 2013, ik betaalde 57,01euro met voor 2 jaar lang 50% korting (28,51 euro voor 2013). Nu 2014, is er een inflatiecorrectie toegepast van 2,9% dus het standaard bedrag wordt 58,67euro maar nu komt het ik krijg geen 50% korting meer, want de korting kent geen inflatiecorrectie. Ik krijg nu nog steeds 28,51euro korting. Dus ik ben per maand 2 euro duurder uit, als dit volgend jaar nog zo is nog een keer 2euro.

“50% korting voor tweejarig abonnement is dus misleiding” aangezien door inflatiecorrectie, die ik opzicht terecht vindt op het normale bedrag, misleiding. Ik krijg nu nog maar 48,59% korting.

Gewenste Oplossing:

Naleving van 50% korting voor tweejaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lencon