Klacht: Infaillible gel crayon potlood niet slijpbaar

op 19 december 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fijn potlood om te gebruiken. In eerste instantie lijkt het of je de punt aan de achterkant verder uit kunt draaien maar dit is niet zo. Het potlood moet gewoon worden geslepen met een puntenslijper voor cosmetisch gebruik. Dit is helaas niet te doen. Het potlood gaat hierdoor helemaal stuk en is niet meer te gebruiken.

Gewenste Oplossing:

Aangezien ik al een paar van deze potloden heb gekocht zou ik graag willen weten met welke puntenslijper ik dit potlood wel goed kan slijpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door A. Meerman