Klacht: Ineens 39.50 afgeschreven

op 26 juni 2017 over Zorgtoeslag.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag ik ben 17 jaar en dacht mijn zorgtoeslag aan te vragen bij de belastingdienst. Kennelijk ben ik op de site zorgtoeslag.nl gekomen en heb daar het een en ander ingevuld. Nu is er 39.50 van mijn rekening afgechreven. En krijg ik te horen dat de annulerinhs termijn van 2 weken is verstreken. Kan ik hier nog van af?

Gewenste Oplossing:

Als de rekening ongedaan word

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zorgtoeslag.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zorgtoeslag.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mereldinges