Klacht: Indesit IDCL 75 B H (EU) droogt niet

op 13 september 2017 over Indesit in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 27 februari 2017 hebben wij onze droger aangeschaft. April 2015 is er al een monteur langs geweest vanwege het feit dat de droger niet verwarmt. Nu zagen wij afgelopen maandag dat er een soort ijzerstukje onder de droger lagen, net of het afgeschaaft of aangelopen is. Tevens lag er water. Zojuist gebeld met de servicelijn en daar werd mij gezegd dat ik buiten de garantie val (2 jaar), echter op onderdelen is het +1 jaar. De droger is eigenlijk vanaf het begin al niet goed geweest. Ik ga niet akkoord met dit antwoord en wil gewoon dat er naar mijn droger gekeken word, maar niet op mijn kosten!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn droger dient nagekeken te worden, onderdelen vervangen waar nodig is en hoort gewoon netjes onder de garantie te vallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Indesit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Indesit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cabout2017